BAANBREKEND NIEUWS – BRITSE GEZONDHEIDSDIENST PUBLICEERT 111 PAGINA’S TELLEND RAPPORT OVER DE E-SIGARET EN MAAKT EEN EIND AAN ALLE NEGATIEVE SPECULATIES.

Het omvangrijke rapport, dat vandaag gepubliceerd is op de site van de Britse overheid, stelt dat elektronisch roken maar liefst 95 procent minder schadelijk is dan het roken van tabak. Ze gaan zelfs een stap verder door te stellen dat de e-sigaret voorgeschreven moet worden als alternatief voor andere anti-rookproducten.

Volgens Public Health England directeur Kevin Fenton is het probleem dat mensen nog steeds denken dat e-sigaretten minstens zo schadelijk zijn dan gewone sigaretten. Met dit rapport wordt deze mythe definitief aan de kant geschoven. “E-sigaretten zijn niet volledig risicovrij, maar uit onderzoek blijkt dat ze slechts voor een fractie van de schade die een gewone sigaret berokkent kunnen zorgen”, aldus Fenton.

De Britse overheid benadrukt in het persbericht dat de e-sigaret een goede manier is om rokers te helpen met het stoppen met roken.

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets

16 maart, 2019 @ 8:00
16 maart, 2019 @ 15:00
Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret