Het nieuwe rapport van The Royal College of Physicians, Nicotine without smoke: tobacco harm reduction’, concludeert dat e-sigaretten bevordelijk zijn voor de Britse volksgezondheid. Rokers kunnen daarom gerustgesteld en aangemoedigd worden om de e-sigaret te gebruiken, en het publiek kan gerustgesteld worden dat e-sigaretten veel veiliger zijn dan roken.

Professor John Britton, voorzitter van de RCP’s Tobacco Advisory Group, zegt hierover: “De toename van het gebruik van e-sigaretten als vervanging van tabak is een controversieel onderwerp, met veel speculatie over potentiële risico’s en voordelen. Dit rapport neemt bijna alle bezorgdheid over deze producten weg en concludeert dat de elektronische sigaret met behulp van verstandige regelgeving een belangrijke bijdrage kan leveren aan het voorkomen van de voortijdig overlijden, ziektes en sociale ongelijkheden in de gezondheid die roken momenteel veroorzaakt.

Rokers kunnen verzekerd zijn dat deze producten hen helpen om voorgoed met het gebruik van tabak te stoppen.

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets

16 maart, 2019 @ 8:00
16 maart, 2019 @ 15:00
Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret