Het is essentieel te weten hoeveel rokers van sigaretten, shag, pijp en andere rookwaar er per land zijn. Met deze cijfers in de hand kan vervolgens worden bepaald wat de trends zijn in rookgedrag en welke accenten in het nationale anti-rookbeleid  moeten worden aangebracht. Meten is immers weten. Het Trimbos pleit er nu ook voor in kaart te brengen hoeveel gebruikers van e-sigaretten er zijn en wat hier de trends zijn. Hoewel nu nog relatief weinig mensen een e-sigaret gebruiken, stijgt het aantal wel. Veruit de meeste gebruikers zijn rokers of voormalige rokers.

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets

16 maart, 2019 @ 8:00
16 maart, 2019 @ 15:00
Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret