Het Ministerie van Volksgezondheid van Nieuw-Zeeland heeft een website gelanceerd over vapen. Op de website staan feiten over de risico’s van vapen, de voor- en nadelen ten opzichte van de sigaret, wat voor dampproduct je kunt gebruiken om te stoppen met roken en tips ter ondersteuning. De informatie is bestemd voor mensen die willen stoppen met roken of personen in hun omgeving, maar ook voor iedereen die interesse heeft in de rol van dampen als een manier om te stoppen met roken. In 2017 kwam het ministerie al met een officiële verklaring dat dampen bij kan dragen aan de rookvrije doelstellingen in 2025. De doelstelling is dan dat minder dan 5% van de Nieuw-Zeelanders nog roken.

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets

16 maart, 2019 @ 8:00
16 maart, 2019 @ 15:00
Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret