De afgelopen maanden is er veel aandacht geweest rondom de elektronische sigaret. Vanuit gebruikers en deskundigen, maar ook vanuit de media. Met name bij de berichtgeving over de incidenten in de Verenigde Staten en de vermeende rol van de elektronische sigaret daarin zijn feit en fictie geregeld door elkaar gehaald. Onderstaand filmpje geeft op een heldere manier de ontwikkelingen weer van wat er is gebeurd en dat alle onderzoeken aantonen dat niet de elektronische sigaret, maar het toevoegen van niet-toegestane vloeistoffen de grote boosdoener is. Wij als Esigbond waarschuwen al langer voor het zelf toevoegen van vloeistoffen en adviseren om elektronische sigaretten en toebehoren aan te schaffen bij de officiële verkooppunten.

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets

16 maart, 2019 @ 8:00
16 maart, 2019 @ 15:00
Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret