De European Tobacco Harm Reduction Advocates (ETHRA) roept Nederlandse dampers op om de vragenlijst die de organisatie heeft opgesteld in te vullen. Volgens ETHRA zijn er al flink wat inzendingen vanuit Nederland binnengekomen, maar is de hoop dat dit er nog meer kunnen worden. De vragenlijst is beschikbaar tot en met 31 december 2020. Allen volwassen mogen deelnemen aan het onderzoek. Het onderzoek is via deze link te vinden.

De vragenlijst van ETHRA maakt deel uit van een groot Europees onderzoek. Doel van het onderzoek is om de meningen te verzamelen van mensen die zich zorgen maken over mogelijke veranderingen in regelgeving met betrekking tot risico beperkende nicotineproducten in de EU. Zo wordt binnen het onderzoek onder andere gekeken naar een eventueel smaakverbod, accijns op dampproducten of de aanpassing van limieten van tanks, verdampers en nicotine-niveaus en de legaliteit van snus Voor dit onderzoek werkt ETHRA samen met 22 consumentenorganisaties, waaronder ACVODA.

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets

16 maart, 2019 @ 8:00
16 maart, 2019 @ 15:00
Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret