Het Yorkshire Cancer Research heeft het initiatief genomen voor een grondige documentaire over dampen. Doel van de video is volgens het instituut om de mythes en misverstanden rondom dampen te ontrafelen en rokers te voorzien van de juiste informatie over dampen. Yorkshire Cancer Research ziet dampen als belangrijk alternatief voor het roken en als ondersteuning in de strijd tegen kanker en wil met het wegnemen van misverstanden meer rokers laten overstappen op de elektronische sigaret. “Het bewijs is duidelijk dat dampen veel minder schadelijk is dan roken. Volledig overstappen kan de gezondheid van rokers aanzienlijk verbeteren, in vergelijking met het blijven roken,” aldus het Yorkshire Cancer Research. De documentaire is hier te bekijken.

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets

16 maart, 2019 @ 8:00
16 maart, 2019 @ 15:00
Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret