Het Parool heeft een opinie van Frank Baeyens gepubliceerd. De Belgische wetenschapper is werkzaam bij de KU Leuven en doet veel onderzoek naar de elektronische sigaret. In zijn opinie legt hij uit waarom een smaakverbod een slecht idee is, de belangrijke rol van smaakjes bij het stoppen met roken en de onbedoelde en mogelijk schadelijke neveneffecten van een smaakverbod. “Heel wat studies tonen aan dat de e-sigaret een veel minder schadelijk alternatief is voor traditionele tabaksproducten en bovendien één van de succesvolste hulpmiddelen is om te stoppen met roken. Smaken spelen daarbij een belangrijke rol, omdat vapen daardoor minder op roken lijkt. Als je alleen nog maar tabaksmaak mag vapen, wordt het product plots veel minder efficiënt.”
Het volledige artikel is hier te lezen:

Recente berichten

Categorieën

Recente Tweets

16 maart, 2019 @ 8:00
16 maart, 2019 @ 15:00
Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret