Stichting Actiecomité voor Dampers

Over Acvoda

Acvoda, voluit Stichting Actiecomité voor Dampers, is een consumentenorganisatie opgericht door een groep gebruikers van elektronische sigaretten. Acvoda behartigt de belangen van de dampers. Soms hebben die belangen een overlap met de belangen van bijvoorbeeld producenten en verkopers van elektronische sigaretten; echter soms druisen ze daar juist tegen in. De stichting en het bestuur opereren volkomen onafhankelijk. Ben je nog geen gebruiker van de elektronische sigaret maar overweeg je om over te stappen? Dan is de informatie op de website van Acvoda zeer zeker een aanrader om eens door te lezen.

Website van Acvoda
Acvoda Facebook en Twitter.

Persoonlijke verhalen

Acvoda biedt de mogelijkheid om jouw persoonlijke verhaal over elektronisch roken online te vertellen. Dit initiatief is mede ontstaan omdat het belangrijk is dat politiek Den Haag er van doordrongen raakt dat het niet slechts een handjevol gebruikers betreft die dankzij de e-sigaret gestopt zijn met roken, maar dat duizenden mensen in Nederland inmiddels baat hebben bij het gebruik van de e-sigaret.

Je hoeft geen taalvirtuoos te zijn. Schrijf jouw ervaring op zoals het in je op komt. Of dat nu 25 woorden zijn of 2500. What matters is dat je laat zien dat je er bent én er dus toe doet! Heb je problemen met taal of schrijven dan is er vast wel iemand in je directe omgeving die even bij je aan wil schuiven om je verhaal op papier te krijgen.

Jouw verhaal kun je daarna via het online formulier op de Acvoda website insturen.

De huidige dampverhalen kun je hier terugvinden: http://www.acvoda.nl/dampverhalen/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret