Voordelen van lid worden

Vanuit onze brancheorganisatie streven we na om de voordelen die de e-sigaret biedt te benutten en zetten we ons in om eventuele nadelen zoveel mogelijk te beperken. Wet- en regelgeving maken een belangrijk deel uit van onze branche. Sinds mei 2016 vallen e-sigaretten en aanverwante producten onder de nieuwe tabakswet waardoor niet alleen de e-sigaret, maar ook liquids, clearomizers, tanks en alle andere e-sigaret onderdelen aan strengere wetgeving onderhevig zijn. Onze branche heeft met de onderstaande wet- en regelgeving te maken:

Al met al is het soms een ondoordringbaar woud waar je je als ondernemer voor geplaatst ziet. Op ons besloten forum kun je al je vragen stellen en helpen leden daar waar mogelijk.

Naast de algemene belangenbehartiging van onze leden zijn we soms in de gelegenheid om voordeel te bieden wanneer alle leden gebruik maken van een dienst. Zo kun je gebruik maken van korting op de transactiekosten van MultiSafepay en zijn we momenteel in onderhandeling met de aanbieder van iDIN.

Lid worden? Neem dan voor verdere info contact op met secretaris@esigbond.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret