Voordelen van lid worden

Vanuit onze brancheorganisatie streven we na om de voordelen die de e-sigaret biedt te benutten en zetten we ons in om eventuele nadelen zoveel mogelijk te beperken. Wet- en regelgeving maken een belangrijk deel uit van onze branche. Sinds mei 2016 vallen e-sigaretten en aanverwante producten onder de nieuwe tabakswet waardoor niet alleen de e-sigaret, maar ook liquids, clearomizers, tanks en alle andere e-sigaret onderdelen aan strengere wetgeving onderhevig zijn. Onze branche heeft met de onderstaande wet- en regelgeving te maken:

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) houdt toezicht op de naleving van wet en regelgeving op het gebied van e-sigaretten en dampwaren door ondernemers. Zij voert hiertoe controles uit op de plaatsen waar deze producten worden verkocht en kan boetes opleggen indien niet aan de wet of regelgeving wordt voldaan. Op de website van het NVWA wordt uitgebreide informatie aangeboden:

De Esigbond ondersteunt haar leden bij de interpretatie van de wet- en regelgeving om zodoende boetes te voorkomen. En informeert haar leden over de interpretatie en toepassing van de wet- en regelgeving via de besloten ledenwebsite en nieuwsbrieven. Het besloten forum biedt onze leden de mogelijkheid om vragen te stellen en elkaar te helpen.

Naast de algemene belangenbehartiging van onze leden zijn we soms in de gelegenheid om voordeel te bieden wanneer alle leden gebruik maken van een dienst. Zo kunnen leden gebruik maken van korting op de transactiekosten van MultiSafepay en op het abonnement van iDIN.

Lid worden? Neem dan voor verdere info contact op met secretaris@esigbond.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de elektronische sigaret